Repartizare temporară

Mai jos vei găsi repartizarea temporară și vei putea să vezi dacă ai fost acceptat la vreun laborator sau dacă ești eligibil pentru unul dintre laboratoarele pentru care ai optat. 

 

 Iată situațiile în care te poți încadra:

  • Eligibil: compania ar fi fost de acord să participi la laborator, dar ai preferat alt laborator sau te-ai situat prea jos în ordinea evaluării și au fost ocupate locurile de către studenții evaluați mai favorabil;

  • Repartizat: vei participa la acest laborator;

  • Respins: nu ai fost prezent la test sau compania consideră că nu te încadrezi la laboratorul respectiv.

Atenție!    

  • Există șansa să se elibereze un loc la un laborator care se află mai sus în lista preferințelor tale. În cazul în care optezi pentru părăsirea definitivă a proiectului, nu vei mai putea fi admis la laboratorul respectiv sau la oricare alt laborator.

  • Dacă nu ai fost repartizat la niciun laborator, dar ești eligibil pentru cel puțin unul, în cazul în care un student optează pentru părăsirea definitivă a proiectului, există posibilitatea să îi iei locul. În această situație, vei primi un mail prin care vei fi notificat cu privire la acest aspect.

  • Dacă ai fost repartizat la un alt laborator în afară de primul de pe lista ta, chiar dacă ești de acord cu participarea la el, în cazul eliberării unui loc la un laborator aflat mai sus în topul preferințelor tale, vei fi repartizat automat la acela.

 

Important! Pentru a respecta acordul pentru protecţia datelor cu caracter personal, în tabelul cu repartizarea vei găsi codul tău de aplicant, şi NU numele şi prenumele. În cazul în care nu ţi-l aminteşti, verifică pe site la - profile page - . 

 

Privind alte detalii în ceea ce privește proiectul și desfășurarea laboratoarelor, urmărește pagina de Facebook, site-ul și grupul de participanți pentru a fi la zi cu toate informațiile. Există o mare posibilitate să apară modificări din cauza curentei situații de criză privind virusul COVID-19. Urmărim evoluția situației și, în funcție de asta, vom lua deciziile următoare. 

 

Repartizarea temporară Liga AC LABS 2020 poate fi găsită aici.