Ediția 2019

Ne mândrim cu faptul că în anul 2019 am aniversat 10 ani de când proiectul Liga AC LABS oferă studenților posibilitatea de a intra în contact direct cu marile companii din sfera IT&C din Timișoara.

Timp de 9 săptămâni, în cadrul a 32 de laboratoare susținute de 19 companii, studenții pasionați de tehnologie și informatică au luat parte la povestea care duce mai departe proiectul de tradiție al Facultății de Automatică și Calculatoare.

Le mulțumim companiilor care ne-au fost alături la cea de-a 10-a ediție: Amdaris, Atos, Bearing Point, BeeSpeed, Bitdefender, Busy Machines, CloudBase, Continental, Deventure, Ethergate, FEV, Hella, Infobest, Irian, Movidius, Nokia, TPark, Veoneer, Visma.

Cu ajutorul lor, studenții au avut oportunitatea de a lucra cu tehnologiile curente folosite pe piață și au fost puși în situația de a satisface cerințele reale ale unui angajator în domenii de actualitate precum: Web Development, Automotive & testing, Embedded, Machine Learning, Mobile Development.

Seriile de laboratoare se deosebesc de laboratoarele susținute la facultate prin aspectul practic, care este foarte important în dezvoltarea tinerilor.

De asemenea, ediția din anul 2019 a proiectului Liga AC LABS și-a propus să le ofere studenților un cadru cât mai prietenos pentru a-și pune în practică cunoștințele dobândite în facultate și de a le oferi un mediu în care contactul cu potențialii angajatori să fie cât mai deschis.

Astfel, studenții participanți au fost informați cu privire la cerințele actuale ale companiilor și au asimilat cunoștințe practice pe tot parcursul seriilor de laboratoare, îndeplinind obiectivele principale ale proiectului.

discordLogo