Ediția 2018

Anul 2018 a adus o nouă ediție a proiectului Liga AC LABS. Un proiect care a devenit deja o tradiție în Facultatea de Automatică și Calculatoare, proiect care a oferit posibilitatea studenților să intre în contact cu marile companii din domeniul IT&C din Timișoara.

Astfel, aflat la ceea de-a IX-a ediție, avea să aducă 408 studenți din cei 766 înscriși în legătură directă cu marile companii de IT&C din Timișoara prin intermediul laboratoarele susținute de acestea. Ediția a cuprins 35 de laboratoare susținute de 25 de parteneri, de la Software Engineering până la Project Management și antreprenoriat.

Cu ajutorul acestora, studenții au avut ocazia să încerce și să experimenteze viața reală , ceea ce vor face la viitoarele locuri de muncă. Experiență pe care facultatea nu o pune la dispoziția studenților.

Proiectul Liga AC LABS dorește să pună într-un cadru cât mai prietenos și cât mai practic, atât partenerii cât și studenții interesați de experiența pe care o oferă acest proiect, cadru în care ambele părți câștigă în viitorul apropiat. Astfel partenerii alegându-se cu potențiale minți ale viitorului, dar și studenții care își asigură un posibil loc de muncă după absolvirea studiilor, sau chiar un intership.
Astfel studenții participanți sunt informati cu privire la beneficiile, dar și cerințele actuale ale companiilor partenere. De asemenea aceștia au posibilitatea să asimileze cunoștințe practice pe parcursul acestor laboratoare, îndeplinind obiectivele principale ale proiectului.

Ținem să le mulțumim încă o dată partenerilor noștri: Amdaris, Atos, Autoliv, Bearing Point, Beesped, Bitdefender, BTC, Busy Machines, Cloudbase, Continental, Elektrobit, Ethergate, FEV, Hella, INCUBOXX, Intel, Irian, Microsoft, Lasting, Nokia, Safefleet, Softvision, Unified Post, Visma, Waterford care își exprimă anual dorința de a ne ajuta în acest proiect, oferind astfel oportunități de învățare și aplicare in mod practic a cunoștiințelor pe care le dobândim pe băncile facultății.

discordLogo