Amânăm începutul laboratoarelor cu o săptămână!

Pentru că luăm în serios situația creată de virusul COVID-19 și nu ne dorim să punem în pericol sub nicio formă sănătatea participanților, a reprezentanților companiilor partenere sau a voluntarilor implicați în proiect, suntem nevoiți să amânăm cu o săptămână începerea laboratoarelor. 

 

Astfel, am decis că perioada desfășurării laboratoarelor va începe luni, în data de 30 martie, fiind, astfel, amânat primul laborator cu o săptămână. Ceea ce nu se modifică sau amână în niciun fel este perioada de afișare a repartizării la laborator. Luni vei afla la ce laborator ai intrat, urmând ca săptămâna viitoare să poți confirma locul tău în proiect sau să te poți retrage.

 

Totodată, am luat hotărârea să prelungim perioada în care studenții își pot modifica preferințele la laboratoare până vineri, 13 martie, ora 23:59, întrucât există companii ce vor susține și vineri interviuri. 

 

Trecând peste detaliile organizatorice și măsurile luate pentru evitarea situațiilor neplăcute, dorim să subliniem faptul că este foarte important ca ordinea laboratoarelor să coincidă cu preferințele participanților. Nu uitați să consultați și orarul desfășurării laboratoarelor pentru a fi siguri că veți putea participa la laboratoarele la care vă doriți să participați.

 

În cazul în care situația provocată de COVID-19 nu se va îmbunătăți vom reveni cu alte detalii în ceea ce privește organizarea următoarelor activități.