Software Integration in Hybrid-Electric Automotive Embedded Systems

Companie: HELLA

Ore: 1/săptămână

Număr de locuri laborator: 12

Descriere: Vei cunoaște perspectivele HELLA asupra viitorului, descoperind funcționarea și contruirea sistemelor infomatice încorporate, precum modul de testare a acestora. Suntem siguri că activitățile noastre practice și teoretice îți vor fi de folos în drumul de a deveni un profesionist în domeniu.

Domeniu: Software

Obiective:

Prin parcurgerea laboratorului veți învăța:Modul de funcționare a sistemelor încorporate, pasii pentru realizarea unui soft, arhitectura si integrarea componentelor; Compilarea si flashuirea unei aplicatii software; Ce este un sistem de operare?; Gestionarea proceselor si a memoriei; Conceptul de testare și tipurile de testare Software; Metode și tehnici în testarea software; Cum se realizeaza testarea la nivel de modul. Evaluarea rezultatelor si generarea rapoartelor; Scopul testarii de integrare software. Cum se realizează un test pornind de la specificatii; Cum se efectuează testele functionale aplicand tehnici de testare black box si white box

Teme:

Introduction in Automotive systems - vei descoperi perspectivele companiei noastre, precum și ce ne propunem în urma acestui laborator. De asemenea, vă aștepăm pentru a vă prezenta care sunt megatrendurile în automotive. 2.Embedded systems - Hybrid powertrain:SW Integration and Product lifetime - în cadrul acestei tematici profesioniștii HELLA te vor învăța ce este un sistem integrat, cum se construiește acesta, care este arthitectura unui astfel de sistem și care este procesul de integrare al acestuia. 3. How to compile and Flash the SW – în cadrul acestui capitol vei obține cunoștințe despre compliatoare, vei analiza atenționările și erorile acestora și vei pune în practică toate acestea, chiar pe un produs HELLA. 4. Operating systems in embedded world – aici poți decoperi designul și funcționalitățile sistemelor, aplicațiile și task-urile, precum și managementul memoriei. 5. Testing concept in SW development – în cadrul acestei activități, vor fi desprise cunoștințe despre ce înseamnă testarea software, de ce este importantă și când trebuie realizată, care este procesul necesar și care sunt tipurile de testare. 6. Software Testing methods and techniques – acest modul cuprinde V-cycle model în testare, precum și metodele și tehnicile de testare. 7. Software Module Test – crearea si executatrea testcase-urilor utilizând Tessy, evaluarea rezultatelor, sfaturi în testare 8. Software Integration – Test - – crearea si executatrea testcase-urilor, practică pe produs HELLA. 9. Software Test at application level – focusare și nevoi, tehnici de testare exemplificate (white box, black box), practică pe produs HELLA.

Metoda de selecție:
Test Tehnic

Cerințe:

Competențe de bază în programare

discordLogo