Active Safety Systems in Automotive

Companie: ZF Group

Ore: 2/săptămână

Număr de locuri laborator: 12

Descriere: Laboratorul își propune să ofere o introducere în domeniul sistemelor de siguranță activă și, de asemenea, prezentarea principalelor tehnici utilizate pentru testarea automată a softului embedded în domeniul automotive.

Domeniu: Embedded Software and Testing in Automotive

Obiective:

Pentru validarea funcționalităților SW ale sistemului de frânare se va folosi mediul de testare HIL (Hardware -in-the-Loop). Laboratorul integrează totodată și o incursiune în conceptele de conducere autonomă și o parte practică în care se dorește implementarea și validarea unor funcționalități SW utilizând platforma ARDUINO.

Teme:

Prezentare introductivă a sistemului de frânare; Procesul de testare si tool-uri utilizate; Testarea serviciului de diagnoza. Introducere in utilizarea aplicatiilor specifice din automotive; Testarea functionalitatilor sistemului de franare utlizand mediul HIL .Concepte de autonomous driving; Sesiune practică utilizând platforma Arduino. Prezentarea proiectelor. Feedback si concluzii

Metoda de selecție:
Test tehnic și CV

Cerințe:

Studii universitare în curs de desfășurare (legate de SW embedded, inginerie electrică sau electronică, informatică); Abilități de comunicare în limba engleză.

discordLogo