ZF Group - Timisoara Engineering Center

Automating Next Generation Mobility

Suntem primul centru de R&D al ZF în România și suntem prezenți pe piața din Timișoara de mai bine de 12 ani. Activăm în domeniul ingineriei software în automotive și ne concentrăm pe dezvoltarea și testarea sistemelor de frânare.

Activitatea noastră se desfășoară într-un cadru global și multicultural, susținând astfel megatendințele din zona de inovație în automotive. Prin activitatea noastră zilnică contribuim la misiunea globală de a dezvolta un vehicul în care conducătorii auto și pasagerii să beneficieze de un înalt nivel de siguranță, misiune care este direct conectată cu obiectivul principal de a dezvolta o mașină cu conducere autonomă care sa genereze 0 emisii locale.


Website: https://www.tec.beespeed.ro

Domeniu: Automotive R&D

Servicii şi produse:

Produsele principale în jurul cărora gravitează activitatea noastră sunt diversele sisteme de control al frânării precum: ESC (include ABS, Traction Control, ETC), Electronic Park Brake, Electronic Brake Booster, Integrated Brake Controler, iar proiectele noastre sunt multiple având clienți finali precum BMW, Daimler, Fiat, GM sau grupul VW.Rezultatele muncii noastre ne-au recomandat de-a lungul timpului spre proiecte din ce in ce mai vaste și mai complexe, motiv pentru care astăzi portofoliul de activități ZF Group – Timisoara Engineering Center cuprinde doua direcții mari:# Software&System Engineering# Software&System Testing

Software Development in Automotive

Domeniu: Dezvoltare Software pentru domeniul Automotive
Cerințe:
  • Cunoștințe de programare, indiferent de limbaj 
  • Concepte de programare orientată pe obiecte
  • Interes pentru tehnologie
  • Abilități de comunicare în limba engleză.
Active Safety Systems in Automotive

Domeniu: Embedded Software and Testing in Automotive
Cerințe:
  • Studii universitare în curs de desfășurare (legate de SW embedded, inginerie electrică sau electronica, informatică)
  • Abilități de comunicare în limba engleză.