The Access Group

Freedom to do more

The Access Group dezvoltă aplicații software care le permit clienților să se concentreze pe ce e mai important în afacerea lor și Access România este una dintre cele mai importante locații de development în grup, în mod special datorită talentelor și pregătirii lor tehnice.

Aplicațiile noastre software livrează aceeași experiență ca aplicațiile pe care îndrăgim să le folosim zilnic pentru a face cumpărături, a ne juca și a comunica cu cei dragi; sunt foarte flexible, ușor de utilizat și oferă acces imediat la datele de care ai nevoie. Povestea noastră e un continuu succes: 30000 + Clienți, 10 + ani de creștere, 2500 + angajați (150 în România).

Modelăm și inovăm industria software cu aplicații diverse pornind de la softuri financiare, payroll, HR și Recrutare, Educație, Sănătate, producție, logistică și depozitare, retail, până la aplicații specific Organizațiilor Non-Guvernamentale. Vrei un job care te va face sa zâmbești? Alătură-te talentelor noastre în călătoria de creștere a Access în Timișoara.


Website: https://www.theaccessgroup.com/

Domeniu: Dezvoltare Software

Servicii şi produse:

Suntem o companie de dezvoltare software full-stack care construiește produse inovatoare pentru 30.000 de clienți și mai mult de 1 milion de utilizatori.

Avem o abordare comercială, pragmatică și rapidă pentru a sprijini creșterea noastră de 25-30% în fiecare an și pentru a ne extinde în mod constant portofoliul de produse, echipele și diversitatea de tehnologie pentru a oferi un set larg de soluții web & mobile clienților noștri din Marea Britanie, Europa și Australia.Access Group oferă soluții software în următoarele industrii: financiar, managementul oamenilor, HR & pay-roll, auto, medical, recrutare, managementul forței de muncă, educație, e-learning, asistență socială, asistență medicală, organizații non-profit & servicii profesionale.Access Workspace Care Management Cloud Hosting Customer Relationship Management >>Digital Learning and Compliance Education Finance and Accounting HR and Payroll Marketing Project Management Recruitment Supply Chain Management Ticketing and EPOS.

Transformational Web Development

Domeniu: Dezvoltare Software – Tehnologii Web
Cerințe:
  • Pasiune pentru tehnologiile web
  • Cunoștințe de programare orientată pe obiecte (OOP)
  • Cunoștințe minime de C#/.NET Core, PHP, Java, JavaScript