Nokia

We create technology that helps the world act together.


În calitate de partener de încredere pentru rețelele critice, ne angajăm în inovație și leadership tehnologic în rețelele mobile, fixe și cloud. Creăm valoare prin proprietate intelectuală și cercetare pe termen lung, condusă de laboratoarele premiate Nokia Bell Labs. Aderând la cele mai înalte standarde de integritate și securitate, contribuim la construirea capacităților necesare pentru o lume mai productivă, durabilă și incluzivă.

 

https://www.youtube.com/watch?v=amMvOEy1qlo&t=4s

 


Website: https://www.nokia.com/

Domeniu: Telecomunicaţii

Servicii şi produse:

 

Mobile Networks - se concentrează pe dezvoltarea rețelelor de acces radio 2G/3G/4G/5G/6G, precum și a legăturilor radio cu microunde și a platformei HW de cloud computing pentru cloud core și cloud Radio Access Network.

 

Cloud and Network Services - accentul este de a crea valoare atât pentru furnizorii de servicii, cât și pentru clienții de întreprindere, conducând tranziția către software-ul nativ în cloud și modele de livrare ca servicii, pe măsură ce cererea pentru rețele critice accelerează.

 

 

Network Infrastructure - dezvoltă infrastructura pentru o lume conectată prin furnizarea de soluții esențiale pentru rețelele moderne conducând în același timp digitalizarea în toate industriile.

 

 

Nokia Technologies - licențiază proprietatea intelectuală , inclusiv portofoliul și tehnologiile de brevete, precum și marca Nokia.

 

 

Nokia Bell Labs - dezvoltă tehnologii inovatoare pentru următoarea fază a existenței umane, creează marea majoritate a brevetelor de proprietate intelectuală și a brevetelor esențiale standard pentru Nokia.

 

Nokia 2 - Web Interfaces, Services & Components designed for dedicated Databases

Domeniu: Web / Telecom
Cerințe:

Environment: Microsoft Azure Cloud- accesibil de pe Net;

Tehnologii Web: HTML, Javascript, Extjs (Sencha components), Bootstrap,  PHP + Apache (web server);

Baze de date: Microsoft Sql Server.

Nokia 1 - Software activities in Nokia Technology Center for Mobile Networks

Domeniu: Programare / Telecom
Cerințe:
  • C++;
  • C#;
  • Python;
  • Linux;
  • HTML;
  • CSS;
  • JavaScript.
discordLogo