NetRom Software

We make IT click!


Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul software, NetRom este o companie de IT olandeză ce furnizează soluții premium pentru clienți din Vestul Europei, fiind poziționată în top 3 pe piața din Benelux.

#teamnetrom, este o echipă de 400+ profesioniști IT, talentaţi și pasionaţi de tehnologii noi (Angular, React, Flutter, .NET, Node.js, PHP, Java, Python, Rails, SQL/NoSQL databases, Kubernetes, Docker, etc.) pe care le combină cu metode de lucru moderne (Agile Scrum/Kanban) pentru a oferi servicii de top. Colaborarea cu cei 100+ clienţi, majoritatea cu activitate la nivel global (Vodafone, Philips, VidaXL, Pfizer, ING, etc.) ne-a oferit şansa să excelăm în diverse domenii: E-commerce, fintech, medical, E-learning, telecom, insurance, traffic & mobility, real-estate, travel și printing.

@teamnetrom, ajunsă de curând și în Timișoara, cu un modern centru de dezvoltare în clădirea ISHO, fiind la prima participare în cadrul proiectului Liga AC Labs, îți propune un laborator de dezvoltare de aplicații cross-platform ale cărui detalii le poți descoperi în continuare.


Website: https://www.netromsoftware.ro/

Domeniu: Software Development

Servicii şi produse:

 

  • Full Stack Application Development
  • Quality Assurance and Test automation
  • DevOps
  • Project management
  • UI/UX

Te invităm să ne cunoști pe social media:

Linkedin

Facebook

Instagram

 

My Way: Full Stack mobile application development with Flutter and .NET/PHP

Domeniu: Dezvoltare software fullstack pentru platforme mobile
Cerințe:

OOP, Algoritmi și structuri de date, Cunoștințe generale IT, Cunoștințe de limba engleză

discordLogo