Nagarro

Thinking Breakthroughs

Nagarro este o companie globala de software development si consultanta care ofera servicii companiilor din Fortune 500 si altor vendori de top. Nagarro este specializata in rezolvarea problemelor complexe si strategice intampinate de catre clienti, fiind cunoscuta ca lider in agile engineering, inovatie si prin standardul de inalta calitate pe care il impune.

Are un numar de peste 6000 de angajati globali, cu birouri in cele mai exotice locatii ale lumii. New York-ul cu birourile dedicate expertiilor de UI/UX, Tarile Nordice specializate pe securitate sau birourile din Malta, Mexic, China. Cele mai mari locatii de delivery sunt Austria, Germania, Romania si India.

In Nagarro in Romania sunt in prezent aproape 200 de colegi, cu prezenta cea mai mare in Timisoara. 

Partenerii si clientii se disting prin proiectele inovative, tehnologiile de ultima ora si cultura organizationala compatibila cu cea din Nagarro .

Multe din proiectele din cadrul companiei sunt centrate in jurul subiectelor “hot”, din zona de “emerging technologies” – AI, Machine Learning, IoT, Blockchain s.a, aplicate in industrii diverse dintre care: logistica, fintech, educatie, automotive etc.

Core-ul organizatiei este dezvoltat in jurul principiilor “CARING”, astfel incat colegii din Nagarro sunt customer centric, agile, intelligent, responsible intr-o organizatie non-hierarchical & global.


Website: https://www.nagarro.com/en

Domeniu: Software Development & Consulting

Servicii şi produse:

Consultanta si servicii software 

Start with the end in mind - Test Automation

Domeniu: Testare Automată, Ciclu de dezvoltare software, Agile
Cerințe:

 

  • Cunoștințe de programare pe obiecte;
  • Cunoștințe minime despre Web și REST API.
Mock, REACT & Enjoy

Domeniu: Software Development
Cerințe:

 

  • Cunostințe minime de POO
  • Web
  • REST Api