Nagarro

Thinking breakthroughs

Nagarro este o companie globală de inginerie digitală cu un portofoliu complet de digital product engineering, digital commerce și customer experience, managed services, servicii de consultanță in implementarea sistemelor informaționale complexe și alte servicii tehnologice. Clienții aleg Nagarro pentru expertiza vastă în inginerie digitală combinată cu specializarea în domenii de business, gândirea antreprenorială, capabilitățile de livrare agile și focus pe succesul final pentru clienți. La nivel global, suntem 15.000 de experți în ingineria produselor digitale și ne îndeplinim promisiunea de a inova constant în 28 de țări. Suntem mereu gata să ne ajutăm clienții să atingă succesul. În România, echipa noastră are peste 880 de colegi, iar unul dintre principalele lucruri care ne caracterizează este mentalitatea noastră antreprenorială. Avem o cultură deschisă care ne oferă oportunitatea de a crește dincolo de noi înșine. Transformăm idei in realitate. Ne asumăm responsabilitatea. Deoarece oferim mai mult decât tehnologii inovatoare: modelăm viitorul societății noastre.


Website: https://www.nagarro.com/en

Domeniu: Digital Engineering

Servicii şi produse:

Oferim un pachet complet de servicii complexe precum inginerie digitală, digital commerce și relaționare cu clienți, consultanță ERP de nouă generație (în principal SAP S4 / HANA) și servicii integrate.

SAP Development Jump-Start

Domeniu: SAP, Web, ABAP
Cerințe:

Limba engleză (germana constituie un avantaj); Domeniul de studiu informatică / calculatoare / automatică; Perseverența, curiozitate, inovație, spirit antreprenorial

discordLogo