HELLA Romania

Exceed Possibilities

Grupul HELLA, cu sediu în Lippstadt, reprezintă o companie familială, listată la bursă, care s-a fondat acum mai bine de un secol. Este prezentă în peste 35 de țări, cu 125 de locații. 

Cu renume mondial în industria automotive și unul dintre liderii acesteia, HELLA a venit în România în 2005, stabilind, în vestul țării, un standard înalt de producție și de dezvoltare a inovațiilor. În prezent, HELLA România înseamnă un centru administrativ la Timișoara, trei fabrici, la Timișoara, Arad și Lugoj, precum și trei centre de proiectare și dezvoltare, în Timișoara și Craiova. Primele două unități de producție realizează sisteme electronice de diferite tipuri, iar fabrica din Lugoj produce sisteme de iluminat și optice. Pe termen lung, compania dezvoltă tehnologie și produse în tendințele viitorului: electrificare, conectivitate și conducere autonomă. 


Website: https://www.hella.com/hella-ro/index.html

Domeniu: Automotive

Servicii şi produse:

HELLA este un lider tehnologic şi este responsabilă pentru lansarea a numeroase serii de produse inovatoare, precum primul far cu LED-uri sau primul far cu xenon din lume cu fază lungă anti-orbire. Datorită dezvoltării şi îmbunătăţirii continue, suntem de mult unul dintre principalii furnizori de pedale electronice. De asemenea, suntem liderul global în senzori radar de 24 GHz, care sunt utilizaţi în sistemele de asistenţă pentru schimbarea benzii de circulaţie şi în alte funcţii. Poziţia noastră tehnologică fiabilă este, de asemenea, reflectată în soluţiile noastre pentru noile produse de management al energiei. HELLA se bucură de o poziţie tehnică favorabilă unică, deoarece segmentele de corpuri de iluminat şi de sisteme electronice sunt reunite. Un alt punct forte este expertiza noastră excepţională pe aftermarket; pentru a numi doar un element de bază, operăm una dintre cele mai mari organizaţii aftermarket pentru piese de vehicule, accesorii, diagnosticare şi servicii.

 

Flash Bootloader Academy

Domeniu: Automotive Embedded Software
Cerințe:

Basic C programming language

Good knowledge of English language, reading and writing, is mandatory

discordLogo