Hella Romania

Technology With Vision

HELLA este o companie familială, cotată la bursă, prezentă pe plan internaţional, cu aproximativ 40.000 de angajaţi care activează în mai mult de 125 de sedii distribuite în peste 35 de ţări. Concernul HELLA dezvoltă şi fabrică sisteme şi componente pentru tehnica de iluminat şi pentru electronică, în sectorul dedicat industriei automobilistice. În plus, HELLA dispune de una dintre cele mai importante organizaţii comerciale din Europa pentru piese de schimb şi accesorii destinate vehiculelor, diagnoză şi servicii de asistenţă. În sectorul Special Applications (aplicaţii speciale), HELLA dezvolta atât produse pentru vehicule speciale, cât și aplicații complet independente, precum sistemele pentru iluminat stradal si industrial. În compania cu asociere în participaţiune se produc şi module complete pentru vehicule, sisteme de climatizare şi reţele de bord. Cu cei peste 7.000 de angajaţi în cercetare şi dezvoltare, HELLA se numără printre actorii cei mai importanţi de pe piaţă în domeniul inovaţiilor. Cu cifra sa de afaceri de aproximativ 7.0 miliarde de euro, realizată în exerciţiul financiar 2017/2018, concernul HELLA se înscrie în rândul celor mai importanţi 40 de furnizori de talie mondială, din sectorul automobilistic şi este una dintre cele mai mari 100 de companii germane din domeniul industrial.


Website: https://www.hella.com/hella-ro/index.html

Domeniu: Sisteme inovatoare de corpuri de iluminat, sisteme electronice de înaltă performanță, gamă variata de produse aftermarket

Servicii şi produse:

Punctele forte speciale ale HELLA se bazează pe anii noştri de expertiză şi modul în care valorificăm sinergiile dintre cele trei domenii de bază: corpuri de iluminat, sisteme electronice şi aftermarket. HELLA este un lider tehnologic şi este responsabilă pentru lansarea a numeroase serii de produse inovatoare, precum primul far cu LED-uri sau primul far cu xenon din lume cu fază lungă anti-orbire. Datorită dezvoltării şi îmbunătăţirii continue, suntem de mult unul dintre principalii furnizori de pedale electronice. De asemenea, suntem liderul global în senzori radar de 24 GHz, care sunt utilizaţi în sistemele de asistenţă pentru schimbarea benzii de circulaţie şi în alte funcţii. Poziţia noastră tehnologică fiabilă este, de asemenea, reflectată în soluţiile noastre pentru noile produse de management al energiei. HELLA se bucură de o poziţie tehnică favorabilă unică, deoarece segmentele de corpuri de iluminat şi de sisteme electronice sunt reunite. Un alt punct forte este expertiza noastră excepţională pe aftermarket; pentru a numi doar un element de bază, operăm una dintre cele mai mari organizaţii aftermarket pentru piese de vehicule, accesorii, diagnosticare şi servicii.

GameBox

Domeniu: Embedded
Cerințe:

Cunoștințe de bază C (operații pe biți, algoritmică), dorință pentru aprofundarea sistemeleor embedded, deschidere pentru lucru in echipă.