Atos Romania

Shape the future of digital. And yours too.

Atos este lider global în transformare digitală, cu 105.000 de angajați și venituri anuale de peste 11 miliarde EUR. Compania ocupă prima poziție la nivel european în domeniile securității cibernetice, cloud și high performance computing.

Grupul oferă soluții personalizate end-to-end, pentru toate industriile în 71 de țări. Pionier în servicii și produse de decarbonizare, Atos se angajează să furnizeze un sistem digital securizat și decarbonizat pentru clienții săi.

Compania operează sub mărcile Atos și Atos|Syntel. Atos este o Societate Europeană – SE (Societas Europaea), listată la Bursa de la Paris cu indicele bursier Next 20.

Obiectivul Atos este de a ajuta la proiectarea viitorului spațiu informațional. Expertiza și serviciile sale susțin dezvoltarea informațională, a educației și cercetării printr-o abordare multiculturală și contribuie la dezvoltarea excelenței științifice și tehnologice.

La nivel mondial, Grupul Atos susține faptul ca atât clienții și angajații, cât și membrii societății în general, să trăiască, să lucreze și să se dezvolte într-un mod sustenabil, într-un spațiu informațional securizat.


Website: https://atos.net/ro/romania

Domeniu: Atos este lider global în transformare digitală.

Servicii şi produse:

End to End IT Services

Cyber Security Dive

Domeniu: Cyber Security
Cerințe:
  • Cunostinte minime de Linux, Networking
  • Cunostinte conceptuale despre Cloud Computing
  • Pasionat de Securitate
Data Center and Hosting

Domeniu: IT
Cerințe:
Studenti din minimum anul al II-lea de studiu
Oracle Database Administration

Domeniu: Administrare Baze de Date
Cerințe:

Cunostinte de baza IT
*Cunostinte de baza Oracle sunt un plus

Application Technical Management

Domeniu: Administararea aplicatiilor IT
Cerințe:

Toti studentii sunt bineveniti :)

discordLogo