3 Pillar Global

3Pillar Global este una dintre cele mai dinamice companii de servicii software din piață, care dezvoltă produse avansate pentru jucătorii din industria digitală, la nivel global.

3Pillar Global România face parte dintr-o organizație globală cu operațiuni pe trei continente și peste 900 de angajați. Prezentă pe piața din România încă din 2009, compania reunește în cele trei birouri situate în cele mai bune centre IT din țara - Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, peste 500 de specialisti și o echipa de management operațional. 3Pillar Global România are o importanță strategică pe harta globală a organizației. Experții IT 3Pillar Global România dezvoltă produse solicitate de clienți de top din media și entertainment, informare, sănătate și financiar, printre care: PBS, televiziunea publică din SUA, CARFAX, lider în furnizarea de informații sau Equinox. 

Învățarea este una din valorile interne importante în 3Pillar Global, și, totodată, motorul pentru creșterea competențelor interne, dar și baza prin care compania înțelege nevoia de a susține comunitățile locale de IT.


Website: https://www.3pillarglobal.com/

Domeniu: Software development

Servicii şi produse:

Produse avansate pentru jucătorii din industria digitală, la nivel global

Python Web application on Amazon Cloud

Domeniu: Software development, Devops cloud
Cerințe:

- Programare orientată obiect

- Noțiuni despre baze de date

- Linux shell

- Infrastructură WEB (HTML/HTTP)

- Studenții sunt invitați să folosească propriile laptopuri deși acest lucru nu condiționează prezența la laborator